Inschrijven voor HofWyck Rengers

De inschrijving voor HofWyck Rengers is open! Op deze pagina lees je hoe de inschrijving te werk gaat. Lees alles zorgvuldig door, zodat je zeker weet dat je je op de juiste manier inschrijft.

 1. Download de volgende documenten onderaan deze pagina:
  • Het inschrijfformulier
  • Verklaring financieel adviseur
  • Stapsgewijs naar je nieuwe woning: welke 5 stappen moet je ondernemen om voor een nieuwe woning op HofWyck Rengers in aanmerking te komen?
 2. Vul alle documenten in en zorg dat de verklaring van de financieel adviseur is ondertekend door een financieel adviseur.
 3. Bundel de documenten en overhandig deze op het kantoor van Meerwaerde of Bos Makelaardij.
 4. Na de inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging, als bevestiging dat je inschrijving goed is doorgekomen.
 5. Na het sluiten van de inschrijving hoor je binnen 14 dagen of de woning aan je is toegewezen dan wel verloot. Indien je niet direct een woning krijgt toegewezen of wordt ingeloot, krijg je hierover bericht van de makelaar en word je op de reservelijst geplaatst.

 

De daadwerkelijke inschrijving gaat dus NIET via de website, maar door het inschrijfformulier met de financiële check fysiek te overhandigen bij een van de twee makelaars op kantoor: Meerwaerde of Bos Makelaardij.

Voor vragen over de inschrijving kan je terecht bij een van de makelaars. Hun contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Downloads

Inschrijfformulier

Verklaring financieel adviseur

Stapsgewijs naar je nieuwe woning

Meer-en minderwerk lijst

Technische omschrijving

Prijslijst